سوتین, شورت زنانه, لباس زیر

در دوران پریودی چه بخوریم

در دوران پریودی چه بخوریم

چرا تغذیه مناسب در دوران پریودی مهم است؟ در دوران پریودی هورمون های خاصی به مقدار متفاوتی ترشح می‌شوند. مصرف بعضی از مواد مغذی در فعالیت هورمون‌ها و ترشحات آن‌ها اثر می‌گذارند. با یگیما همراه باشید.

خستگی، تغییر در خلق و خو و گرفتگی عضلات از علائم دوران پریودی هستند که با تغییر در غذای رژیمی، تا حدود زیادی می‌توانید این علائم را کاهش داد. غذاهایی که در این دوران می‌خورید، می‌تواند انقباض عضلات را کاهش دهد و باعث کم شدن احساس نفخ و التهاب شود. حتی باعث می‌شود که شما در این دوران روحیه بهتری داشته باشید.

در دوران پریودی بهتر است به سراغ مواد غذایی بروید که سرشار از فیبر و مواد مغذی هستند. مصرف مرتب این محصولات می‌‌تواند در کاهش نشانه‌های پیش از قاعدگی اثرات مثبتی داشته باشد. مصرف میوه و سبزیجات گر گرفتگی و درد قاعدگی را کاهش خواهد داد.

به همین دلیل بهتر است در این دوران به سراغ میوه‌ها و سبزیجات مناسب بروید. مصرف آهن می‌تواند سبب کاهش علائمی نظیر خستگی شود. همچنین مصرف آهن برای بانوان در این دوره اهمیت بسیار زیادی دارد چرا که در این دوره خون زیادی از دست می‌دهند. مصرف حبوباتی نظیر عدس و لوبیا نیز سبب می‌شود تا میزان آهن مورد نیاز بدن بانوان تامین شود.

این محصولات سرشار از آهن و پروتئین بوده و علاوه بر تامین مواد مغذی سبب تقویت بدن بانوان در این دوره خواهند شد. به منظور کاهش گرفتگی‌های دردناک بهتر است از این محصول مصرف کنید چرا که این محصولات دارای ماده معدنی مورد نیاز بدن به نام زینک هستند.

غذاهایی که در دوران پریودی توصیه نمی‌شود؟

در دوران پریودی، مقدار زیادی خون از دست می‌رود و بدن دچار عدم تعادل هورمونی می‌شود. تغذیه در این دوران باید به صورتی باشد که مواد مغذی، پروئین، فیبر و آب کافی به بدن برسد.

حتی تغذیه نامناسب در بعضی از اوقات باعث کم شدن خون قاعدگی خواهد شد. پس بهتر است از مصرف بعضی از غذاها در این دوران خودداری کنید:
– غذاهای فرآوری شده (غذاهایی مثل کنسروها، گوشت های فرآوری شده و …)
– غذاهای تند
– نمک
– الکل (الکل اثرات منفی روی بدن خواهد داشت. مصرف الکل باعث سردرد، نفخ و از دست رفتن مقدار بیشتری خون از بدن در پریودی می‌شود.)
– آب نبات و تنقلات (مصرف تنقلات در زمان پریودی باعث نفخ و ناراحتی های معده می‌شوند.)

مطالب مرتبط:
بیماری های زنانه را بهتر بشناسید
پریودی آسان با رعایت نکاتی ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *